STARS (ICF accredited)

Διήμερο, βιωματικό εργαστήριο σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να διευκολύνουν την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων εξελίσσοντας τα ταλέντα τους σε δυνατά σημεία. Σκοπός είναι η αναγνώριση και αξιοποίηση των ταλέντων και δυνατών σημείων των συμμετεχόντων (σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο), η ενεργοποίηση πρακτικών που αυξάνουν το πάθος για το αντικείμενο της εργασίας τους και τη δέσμευση τους στην επιχείρηση, βοηθώντας τους να συνειδητοποιήσουν ότι αποτελούν σημαντικό μέρος του εργασιακού περιβάλλοντος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της απόδοσης και παραγωγικότητάς τους, με σαφή ωφέλεια για το σύνολο της επιχείρησης.

Χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο καταξιωμένα Τεστ Δυνατών Σημείων, παράλληλα με βιωματικές ασκήσεις από τον χώρο του Management, Executive Coaching, των Νευροεπιστημών και της Θετικής Ψυχολογίας, το εργαστήριο εφοδιάζει με εργαλεία και τεχνικές τους συμμετέχοντες, μαθαίνοντάς τους να δημιουργούν συνθήκες κοινής ωφέλειας, ομαδικής ανάπτυξης και υψηλής απόδοσης για μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Το εργαστήριο είναι ευέλικτο στη δομή και εκτέλεσή του για να προσαρμόζεται στις ειδικές συνθήκες που προσδιορίζουν το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας, ώστε οι συμμετέχοντες να επωφεληθούν από βιωματική και πρακτική γνώση, που θα μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα στην εργασία τους. Με την ολοκλήρωσή του οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και η διεύθυνση HR λαμβάνει αναλυτική αναφορά με συμπεράσματα και παρατηρήσεις των συντονιστών, η οποία αποτελεί χρήσιμο συμπληρωματικό εργαλείο για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της δυναμικής των στελεχών σε ομαδικό επίπεδο.

  • Πιστοποιημένο από το International Coach Federation / Παραδίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης
  • (9,5 ώρες Core Competencies / 2,5 ώρες Resource Development)
    Διεξάγεται από δύο εξειδικευμένους, έμπειρους συντονιστές, συμπεριλαμβάνονται Ασκήσεις
  • Διαρκεί δύο (2) ημέρες (09:00 – 18:00), min 8 – max 14 συμμετέχοντες
  • Συμπεριλαμβάνει τεστ δυνατών σημείων, που έχει επιβεβαιώσει την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του σε 300.000+ ανθρώπους παγκοσμίως και εξάγει εξατομικευμένα αποτελέσματα προκειμένου οι συμμετέχοντες να μάθουν τα δυνατά σημεία και τα αναξιοποίητα ταλέντα τους.

Το εργαστήριο έχει υλοποιηθεί για λογαριασμό εταιρειών (ΚΟΡΡΕΣ, Jungheinrich), επαγγελματιών (ΕΛΠΕ, Microsoft, Vodafone, Ellaktor, Alba, Galenica, ΟΠΑΠ, Μίλητος) και οργανισμών (ΟΣΥ, Μπενάκειο Ινστιτούτο, κοινωνικές επιχειρήσεις ΕΑΤΑ Δήμου Αθηναίων).

«Το σεμινάριο ήταν πολύ καλά στημένο και όλα τα πεδία του ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Οι “καθηγητές” κατανοητοί και με άριστη συνεργασία μεταξύ τους ενώ το κλίμα που δημιούργησαν θεωρώ ότι ήταν το κατάλληλο για να μην γίνει κουραστική ή βαρετή η εκπαίδευση. Τέλος, το υλικό που μας δόθηκε ήταν ακριβώς πάνω στα θέματα της εκπαίδευσης». JUNGHEINRICH HELLAS (Α.Κ.)

Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια έως τώρα και με πλήρη ειλικρίνεια είναι το καλύτερο από όλα τα άλλα. Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις και από τους εισηγητές και από το σεμινάριο που με έκανε να φύγω σκεπτόμενος θετικά την επόμενη μέρα στη δουλειά μου και στην προσωπική μου ζωή. Μπράβο!» KORRES (Β.Δ.)

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ για σύντομη παρουσίαση του εργαστηρίου.